Produkter

Vårt utbud består av en rad olika produkter och tjänster fördelade på Be-Sure, Be-Well och Be-Pre. Bland dessa finns också kurser och föreläsningar.


Företagsutveckling & Marknadsanalys (klicka här)
Kost & Hälsa (klicka här)

Be-Sure  

Verksamhetsutveckling
Vi utvärderar ditt företag med hjälp av ledningsgruppen, och kommer med förslag till områden där det lönar sig att fokusera, för att bäst kunna förbättra verksamheten.

Marknadsundersökningar
Vi genomför utvärderingar av innovationer och produktidéer när det gäller marknadsstorlek, konkurrenter, prisbild och produktion, samt distributions- och försäljningskanaler. 

Kundundersökningar
Vi gör skräddarsydda kundundersökningar via webb, telefon eller postalt. Vi genomför också djupintervjuer i fokusgrupper eller med enskilda personer.

Utvärdering av hälsoprodukter
Design av studier kring potentiella effekter av hälsoprodukter, samt genomförande av studierna och statistisk bearbetning.


Be-Well

Be-Well medarbetarmätning
Medarbetarmätning via webb eller postalt där vi ser på både den psykosociala arbetsmiljön och balansen mellan kost, aktivitet och vila. Resultatet delges i tydliga index med förslag på eventuella åtgärder.  

Inners koncept för livsstilsförändring
Ett nytt koncept från Inner AB där man tagit till vara erfarenheten från över 100.000 hälsoutvecklingssamtal och förpackat det i en ny webbapplikation kallad Humlan tillsammans med en inspirationsföreläsning och coachingsamtal. Läs mer på www.inner.se och kontakta oss gärna för mer information.


Be-Pre

Hälsobygget
Internetsajt där du kan debattera, lära och utvecklas när det gäller din personliga hälsa. Där finns också ”PJ´s hälsoblogg” med fakta och tankar kring att bygga hälsa.
www.halsobygget.se

Swing-Go
Näringslösning för bättre golfspel. Finns ännu inte till försäljning, men den testas av professionella golfspelare med mycket gott resultat. Las mer på www.swing-go.se.

Föreläsningar
Vi genomför kontinuerligt föreläsningar kring kostens betydelse för ett friskare liv. Vi berättar inte bara vad man skall äta utan också funktionen av de olika näringsämnena. Detta både för kroppens celler och våra tarmbakterier. Föreläsningarna kan anpassas för idrottsföreningar, företag eller skolor. Ladda ner beskrivning av våra erbjudanden (klicka här)

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Nyheter

Litium ett grundämne alla behöver 2015-12-25
Första upplagan av boken ”Litium det nya hälsomineralet ” är nu så gott som slutsåld. ...
Läs mer

Debattartikel om litium 2015-09-20
Ännu en brännande artikel i VLT som inte DN eller SVD ville ta in. Motiveringen den ...
Läs mer

Debattartikel i VLT 2015-08-13
SVD och DN nobbade debattartikel beroende på att den var "för smal" och i egenintresse! ...
Läs mer

Blogg

Sockerfilmen på SVT 2016-02-26
På SVT-Play kan man sedan en tid tillbaka se ”Sockerfilmen”. Den handlar om den australiensiska ...
Läs mer